24 beoordelingen. 92% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Service
8
17-9-2022 13:23:48
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Auto voor mijn 84 jarige moeder gekocht. Deal was snel gesloten. Auto keurig netjes afgeleverd. Na een maand had ze problemen met starten, bleek accu te wezen. Hebben de jongens kosteloos vervangen. Mams weer blij!
7-7-2022 13:01:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
9
Toppers!
7-7-2022 12:46:52
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Afgelopen week langs geweest voor een proefrit. Wij twijfelden tussen verschillende voertuigen, na overleg deze allen bekeken en dit was geen probleem ! Het was geen enkel probleem om meerdere voertuigen te rijden, zodat wij van elke een goed beeld hadden. Na overleg zijn wij uiteindelijk tot een deal gekomen. Duidelijk de afspraken op papier gezet om vervolgens de auto later in de week op te halen. Ik kan niet anders zeggen dan een goeie service, vooral niet opdringerig dit was erg fijn. Bedankt jongens en ik zal jullie zeker aanbevelen !
3-7-2022 11:55:54
Service
1
Deskundigheid
2
Prijs/kwaliteit
2
Onze ervaring met dit autobedrijf is allesbehalve goes. De eerste auto die we daar hadden gekocht zat een piep in geen enkel garage bedrijf kon vinden wat het was. Na veel overleg uiteindelijk een ander auto daar uit mogen zoeken (geld terug was geen optie) Na 6 mnd en 2 weken moest deze door de keuring, er was echt van alles mis.. wij gebeld krijg te horen je hebt m al bijna een jaar!! En dat hij de verbinding kon verbreken. Kon uiteindelijk de auto daar laten repareren en mss sneller en goedkoper dan bij onze eigen garage .maar geen vertrouwen meer in het hele bedrijf. Volgens onze garage leek het erop dat de auto in het water had gelegen. Alles verrot aan de onderkant. Zelfs het motor blok was gelast.
19-5-2022 16:55:09
Service
2
Deskundigheid
3
Prijs/kwaliteit
5
mijn ervaring met Verhoeven garage mijn dochter kocht daar een auto een opel astra zag er mooi uit dus ze kocht hem maar kwam erachter dat de koppakking er uit lag dus moest gemaakt worden weer contact opgenomen met hun kon de auto brengen om hem te laten maken voor een klein bedrag was er niet mee eens omdat er nog garantie op zat dus toch laten maken dacht dat het goed was weer opgehaald was die nog niet goed weer gebeld kon hem laten maken alleen kwam de kosten voor mijn rekening dus ik raad deze garage bij niemand aan want de auto rijd nog steeds niet wordt nog steeds gemaakt bij een goeie garage mensen denk goed naar om daar een auto te kopen daar weet niet hoe dat kan zon hoge beoordeling voor mijn een 1
1-7-2021 10:43:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik was op zoek naar een leuke occasion voor niet al te veel omdat ik niet zo veel meer rijd tegenwoordig. En mijn oog viel op een net uitziende Corsa waarbij na de proefrit bleek dat er een voorwiel ogenschijnlijk tegen het spatbord schuurde.Was geen enkel probleem volgens de garage en inderdaad tot mijn verbazing is zon beetje de hele stuurinrichting gereviseerd tot dat op t laatst bleek dat het stuurhuis de boosdoener was.Geen punt want er was geen moeite te veel en alles op kosten van de garage. En nu ben ik een meer dan tevreden klant. Ouderwetse service en klantvriendelijkheid en vooral de betrouwbaarheid van de garage.Ongekend.
19-5-2021 17:03:55
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Super Vriendelijkte woord gestaan, weten waar ze over praten
11-1-2021 18:49:08
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Goede service, vriendelijk geholpen en de auto keurig gepoetst afgeleverd
5-1-2021 22:00:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Top auto nu 7 maanden in bezit en rijdt geweldig
20-12-2020 18:06:19
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
2 jaar geleden vw polo gekocht. Boordcomputer gaf info wist het niet oo te lossen. Telefoontje naar de eigenaar en gelijk samen opgelost. Wie helpt je nog op zondag, echt TOP.
31-3-2020 10:10:45
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
9
Onlangs een auto hier gekocht, aardige en sympathieke verkopers waar je goed een deal mee kan sluiten, geen enkele keuring is een probleem het is gewoon wat het is, je koopt een auto tegen handels prijzen , niet meer en niet minder, netjes gepoetst , zou zeker weer rond kijken als ik weer een andere nodig heb!
11-9-2019 22:56:16
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
8
Uitstekende ervaring gehad met dit bedrijf, komen hun afspraken keurig en netjes na. De service was top, de heren waren beide enorm klantvriendelijk en gastvrij. Er was geen sprake van gladde verkoop praatjes, en er waren geen verborgen gebreken aan de te koop aangeboden occasion. Kort om, ik zou hier zeker mijn volgende occasion kopen en dat raad ik u ook aan!
13-6-2019 20:02:56
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Inmiddels een aantal jaren verder en mijn auto doet het hartstikke prima. NOOIT problemen mee gehad. De reden dat ik na twee jaar weer een review plaatst is, dat deze garage ook (positief) gewaardeerd mag worden, zodat ze door gaan met het verlenen van TOP service.
21-6-2018 20:01:11
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Keurig , klantvriendelijk ,Super Service
8-6-2018 21:32:39
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Zeer profecioneel bedrijf goede service en een top auto op de kop getikt!
28-2-2018 17:12:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Komt zeer vertrouwelijk over. Was totaal geen moeite om de auto geheel te laten nakijken bij de dealer. De auto is keurig afgeleverd en rijdt voortreffelijk. Nette verkopers.
20-10-2017 14:57:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Ik zou hem zeker aanraden aan mensen die een degelijke auto zoeken voor een redelijke prijs. Hij is eerlijk en betrouwbaar. Voordat ik de auto heb gekocht, heb ik hem minstens 10 x gebeld voor allerlei vragen. Hij neemt de tijd en heeft veel geduld voor zijn klanten om ze gerust te stellen. Daarnaast is het mij opgevallen, dat hij altijd zijn gemaakte afspraken nakomt.
14-8-2017 14:49:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Top service met vakbekwaamheid hoog in het vaandel. Ik zou zeker terugkomen vanuit Enschede naar Zaandam!
3-8-2017 01:21:04
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Goed bedrijf
4-3-2017 14:34:43
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
8
Goede service en betrouwbaar! Voor vragen wordt er snel en naar behoren gereageerd en gehandeld!
26-1-2017 16:24:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
top auto's te koop bij Autobedrijf Verhoeven,!
30-9-2016 09:43:13
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Prijs/kwaliteit
7
Goede service en klantvriendelijk, kom zeker terug.
22-7-2016 19:15:29
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/kwaliteit
10
Uitstekend garage Klant vriendelijk
13-1-2016 20:16:41
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
9
Geweldig eerlijk bedrijf met goede service en kwaliteit